0753 200 409

CONSULTAȚIE GRATUITĂ (București)

0753 820 740

CONSULTAȚIE GRATUITĂ (Timișoara)

Epilare DEFINITIVA

Programari Bucuresti: 0753 200 409
Programari Timisoara: 0753 820 740

Beneficiaza acum de cea mai noua tehnologie Laser Cutera Xeo Cool Glide, pentru reducerea permanenta a pilozitatii, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pacientii bronzati sau cu ten inchis.

Cutera poate indeparta parul din toate zonele corpului, inclusiv de pe fata, picioare, brate, axila si spate. Poate trata si zonele precum pieptul, zona din jurul mameloanelor si zona inghinala, urechi, etc.

Sistemul special Cool Glide, raceste si calmeaza in timp ce aluneca pe piele. Sistemul de racire eficient al aparatului, reduce disconfortul si inlatura riscul de arsura din timpul tratamentului. Nu trebuie confundata tehnolgia laser cu lumina intens pulsata (IPL) frecvent intalnita. Diferentele de tehnologie se remarca si in numarul de sedinte si eficienta dupa fiecare tratament. Incercati si va veti convinge dupa numai o sedinta.

Majoritatea zonelor necesita intre 6-8 sedinte. Numarul tratamentelor cu laserul Cutera pentru efecte optime si de durata, depind de mult mai multi factori – grosimea firului de par, zona tratata, ritmul de crestere a parului, varsta, echilibrul hormonal, caracteristicile individuale ale pielii. Firele de par nu cresc in acelasi ritm, au trei etape de crestere: crestere, stagnare si eliminare. Cutera actioneaza prin distrugerea firelor aflate in faza de crestere la momentul tratamentului. Deoarece firele de par ajung in faza de crestere in momente diferite, vor fi necesare mai multe sedinte pentru a distruge toti foliculii pilosi dintr-o anumita zona.

Va asteptam cu drag la Dr. Levy Medical Center!

Avem sediu in Bucuresti si in Timisoara!

Programari Bucuresti: 0753 200 409
Programari Timisoara: 0753 820 740

Call Now ButtonSUNĂ ACUM: +4 0753 200 409