0753 200 409

CONSULTAȚIE GRATUITĂ (București)

0753 820 740

CONSULTAȚIE GRATUITĂ (Timișoara)

לקוחות ממליצים

Ieri l-am vizitat pe Dr. Levy, un medic super talentat, care m-a sfătuit să încerc un tratament foarte interesant: terapia Vampir (PRP). Pe scurt, este vorba despre un tratament care se face utilizând plasma din propriul sânge, pentru un ten de invidiat! Tratamentul nu este dureros, pentru ca inainte sa aplica o crema anestezica. Va recomand si vouă! @dr.moti_yair_levy

– Nicoleta Nucă

Dr Levy si Anda Calin

De curând, l-am cunoscut pe Dr.Levy, un om profesionist din toate punctele de vedere. Încă de la prima întâlnire, am fost plăcut surprinsă să identific o chimie perfectă în relația doctor-pacient. 

M-am lăsat cu maximă încredere pe mana domnului doctor și nu am greșit! Operația de ridicare și augmentare mamară cu implant de silicon pe care Dr. Levy mi-a facut-o a fost fără complicații, fără dureri și a durat foarte puțin. Acum sunt mulțumită, sănătoasă și fericită datorită unui singur om: Dr. Levy.

– Anda Călin

"De mult mi-am dorit să încep un tratament pentru tratarea vergeturilor, iar de curând am avut norocul să îl cunosc pe Dr. Levy, medicul care mi-a oferit un motiv în plus de fericire și de a mă simți și mai bine în pielea mea. Recomand cu încredere acest tratament revoluționar tuturor persoanelor care au vergeturi. Dr. Levy Medical Center mulțumesc pentru profesionalism."

– Ana Maria Barnoschi

Dr Levy si Ana Maria Barnoschi
Dr Levy si Alina Pana
Dr Levy si Alina Pana2

"Acum zâmbesc cu încredere datorită clinicii Doctor Levy Medical Center. Am făcut o intervenție ușoară la nivelul feței, ce nu necesită timp de vindecare! Efectul este vizibil în doar câteva zile, iar ridurile sunt diminuate.” 

– Alina Pană – Exatlon

Alte testimoniale pentru Dr Levy Medical Center

“Sunt extrem de mulțumită de rezultat. Am decis să îmi măresc sânii, iar după două săptămâni de la operație rezultatele sunt uimitoare. Arată complet natural și sunt proporționali cu corpul meu. Dr. Levy este un chirurg plastician minunat! Mă bucur că am ajuns pe mâna lui. Îl recomand tuturor celor care doresc să aibă un bust așa cum își doresc.”

Testimonial Cristina Dr Levy
Cristina
Manager magazin

“Dr. Levy este cu adevărat un chirurg minunat. Este extrem de răbdător, interesat de bunăstarea pacienților, amabil și ușor de înțeles. M-am simțit confortabil încă de la prima consultație. A trecut o lună de la operația de micșorare a pleoapelor, iar rezultatele sunt excepționale. Mi-a redat frumusețea ochilor.”

Testimonial Tia Dr Levy
Tia
Arhitect

“Înaintarea în vârstă mi-a afectat destul de mult aspectul fizic, iar după sarcină situația s-a agravat, luând în greutate mai bine de 40 de kilograme. Am încercat să țin diverse diete, însă fără un rezultat vizibil. Am hotărât împreună cu soțul meu că este momentul să apelez la liposucție. Zis și făcut. După jumătate de an de la intervenția chirurgicală simt că am renăscut. Corpul meu arată cu 10 ani mai tânăr. Este un chirurg minunat.”

Testimonial Maria Dr Levy
Maria
PR Specialist

“Ca oricare tânăr mi-am dorit extrem de mult să îmi fac tatuaj. Voiam să imortalizez un moment din viață pe piele, moment pe care îl consideram extrem de important. Apoi mi-am mai facut unul, și încă unul, și tot așa. Ulterior, am ajuns să îl regret pe cel făcut prima oară și am decis să îl scot, doar că nu voiam să rămână cicatrice sau să îmi fie afectată pielea în vreun fel. Am văzut că Dr. Levy are un “laser minune” care înlătură tatuajele exact așa cum îmi doresc. După câteva ședințe pot spune că parcă tatuajul nu a existat vreodată.”

Testimonial Dr Levy Ionut
Ionuț
Designer

“Încă de când eram adolescentă îmi era rușine să stau dezbrăcată în fața cuiva, chiar și în fața mamei, pentru că labiile erau mai mari decât în mod normal. Dar, după 20 de ani, l-am găsit pe Dr. Levy, iar situația s-a schimbat radical. Am mers să discut cu el pentru o labioplastie, iar ceea ce m-a făcut să continui, a fost încrederea pe care mi-o oferea cu fiecare cuvânt. Atenția pe care a oferit-o zonei mele intime nu se poate descrie în cuvinte. Acum, totul arată așa cum mi-am dorit. Merită să te lași pe mâna lui!”

Testimonial Roxana Dr Levy
Roxana
Blogger
Call Now ButtonSUNĂ ACUM: +4 0753 200 409