0753 200 409

CONSULTAȚIE GRATUITĂ (București)

0753 820 740

CONSULTAȚIE GRATUITĂ (Timișoara)

המרכז הרפואי ד"ר לוי

Din pasiune pentru chirurgia plastică, grijă față de pacienți și devotament pentru etica medicală, dr. Yair Levy a deschis clinici în România și în Israel, unde puteți dispune de servicii de înaltă calitate și cea mai avansată aparatură medicală.

La Dr. Levy Medical Center putem corecta și îmbunătăți tot ce timpul a afectat sau natura a trecut cu vederea. Nu contează dacă sunteți în căutarea tinereții și a prospețimii, dacă doriți să corectați imperfecțiunile sau dacă vreți un corp perfect, dr. Levy este dornic să răspundă nevoilor voastre.

“Pentru mine, fiecare pacient este unic, așa că pentru a avea cele mai bune rezultate estetice este nevoie de o abordare personalizată în chirurgia plastică.”

DR. YAIR LEVY – Chirurg Plastician

Dr. Levy Medical Center oferă servicii minim invazive de rejuvenare facială și cu efecte anti-aging, implant cu Botox sau alte proceduri de îngrijire a pielii.

De asemenea, dr. Yair Levy realizează o arie largă de operații plastice și estetice, printre care se află mărirea sau reducerea sânilor, abdominoplastia, brahioplastia (liftingul brațelor), ridicarea coapselor interne, ridicarea și augmentarea feselor sau remodelarea estetică a pleoapelor.

Dr. Levy Medical Center dispune și de singurul laser din România care șterge definitiv tatuajele, indiferent de culoare și fără cicatrici. Dacă a venit momentul în care doriți ca ele să dispară, aici veți găsi și cea mai eficientă tehnică.

Dr. Levy Medical Center există pentru a îmbunătăți frumusețea dumneavoastră delicat și cu atenție la detalii, pentru a personaliza intervențiile chirurgicale și pentru a face din această experiență una relaxantă și satisfăcătoare.

“Viața nu este numai despre distincții și realizări. Satisfacția cea mai mare pentru mine ca medic este legătura reală pe care o am cu toți pacienții care trec pragul cabinetului meu.”

DR. YAIR LEVY – Chirurg Plastician

Centrul Medical Dr. Levy din București

Este amplasat pe strada Washington, nr. 48A, o zonă centrală și ușor accesibilă. Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a vă îndruma în obținerea răspunsurilor și pentru a vă oferi cele mai bune și mai sigure intervenții medicale.

Centrul Medical Dr. Levy din Timișoara

Este amplasat pe strada 16 Decembrie 1989, nr. 53, în centrul orașului Timișoara.

Dr. Levy Medical Center

Deschis în Tel Aviv, Israel.

Consultație GRATUITĂ

Dr. Levy este un chirurg plastician cu experiență și multiple acreditări internaționale. Chirurgia estetică te ajută să obții în 2 ore aspectul dorit pentru fața și corpul tău.

Str. Washington 48A, București – Str. 16 Decembrie 1989 nr. 53, Timișoara

Call Now ButtonSUNĂ ACUM: +4 0753 200 409