0753 200 409

CONSULTAȚIE GRATUITĂ (București)

0753 820 740

CONSULTAȚIE GRATUITĂ (Timișoara)

Îndepărtarea tatuajelor

Stergerea tatuajelor Dr Levy

Tatuajul face parte din cultura umană încă de la începuturile civilizațiilor moderne. Ce s-a schimbat de-a lungul timpului sunt nenumăratele culori cu care se pot exprima gândurile, sentimentele și dorințele prin arta corporală. Ceea ce nu s-a schimbat este natura umană și tendința noastră de a ne răzgândi cu privire la ceea ce simțim și dorim să ne exprimăm pe “pânza” pielii noastre.

Dacă acum mulți ani la modă era realizarea unui tatuaj, acum îndepărtarea lor a devenit una dintre cele mai căutate proceduri. Prin urmare, dorința oamenilor de a șterge, tatuajele nedorite a dus la dezvoltarea tehnologiei în acest sens.

Cum se poate îndepărta un tatuaj?

Tehnologia din acest domeniu s-a dezvoltat atât de mult încât nu mai este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru eliminarea unui tatuaj, ci doar de un laser.

Laserul, unic în România, cu care îți voi scoate definitiv tatuajul nedorit de tine, eliberează impulsuri puternice de energie pentru a încălzi și a sparge cerneala indiferent de culoarea acesteia. Cerneala spartă este apoi eliminată de sistemul imunitar, imitând decolorarea naturală a pielii pe care timpul sau expunerea la soare ar crea-o. Toți pigmenții tatuajelor au spectre specifice absorbției de lumină. În câteva ședințe tatuajul va fi 100% eliminat fără a rămâne vreo cicatrice.

Ce trebuie să știi atunci când vrei să îți scoți tatuajul cu laser?

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când alegi să îți scoți tatuajul cu laserul:

  • vei avea o protecție pentru ochi pe tot parcursul tratamentului;
  • înainte de tratament ți se va testa reacția pielii la laser pentru a se determina cea mai eficientă energie;
  • impulsurile energetice vor fi transmise prin straturile superioare ale pielii, impulsuri ce vor fi absorbite numai de pigmentul tatuat.

În cazul tatuajelor mai mici, impulsurile vor fi mai puține ca număr, în timp ce în cazul celor de dimensiuni mai mari vor fi mai multe pentru a fi eliminate definitiv.  După fiecare ședință tatuajul tău va deveni din ce în ce mai șters.

Îndepărtarea tatuajelor cu laser este ușor inconfortabilă, însă nu este necesară anestezierea zonei respective, ci doar în cazul în care tatuajul se află într-o zonă sensibilă.

Ce trebuie să faci după tratament?

Imediat după tratament este indicat să aplici comprese cu gheață pentru a calma zona tratată, apoi aplică o cremă sau un unguent antibiotic și acoperă zona cu un bandaj pentru a o proteja.

Testimoniale pacienți

Certificări Dr. Levy

Consultație GRATUITĂ

Dr. Levy este un chirurg plastician cu experiență și multiple acreditări internaționale. Chirurgia estetică te ajută să obții în 2 ore aspectul dorit pentru fața și corpul tău.

Call Now ButtonSUNĂ ACUM: +4 0753 200 409